De foto's zijn tijdelijk nog aanwezig (8 wkn)
Een klant heeft tot 8 weken na eind opvang (van het laatste actieve kind) de tijd om foto's te downloaden, daarna is er enkel nog toegang tot administratieve gegevens.

Waar staat deze info?
Deze info staat in het document "Veel gestelde vragen", zie bijlage en staat ook in de ouderportaal bij vestiging.

In de "Veel gestelde vragen" staat hoe je meerdere foto's tegelijk kunt downloaden:
- ga naar berendbotje.ouderportaal.nl en login
- ga naar fotoboek.
- klik op downloaden en selecteer periode.
- via mail ontvangt de klant een link om de foto's te downloaden.